“Spilte for 25 kroner kvelden!”

Lotto spill gambling

Min bestefar var en stille og enkel mann. Han pleide å sitte foran tv med en pils ved siden av seg på bordet mens han fulgte med på Lotto. Hver kveld spilte han for 25 kr i Lotto. Ikke mer, ikke mindre. Vi er nå i år 2018 og den nye generasjonen ser ut til å slå fra seg tanken om å spille lotto. De har ikke samme behovet for å gamble bort pengene sine i håp om å plutselig være heldig vinner av ekstra penger. De vet at for å komme hvor man vil i livet så må man jobbe for det.

Livet er som et spill

klær dress clothing

Det beste med denne tidsalderen er at vi har tilgang til alt vi kan tenke oss med ett par tastetrykk. ta en titt hos shopello for eksempel, her kan man søke på alt man trenger av spill, underholdning, klær , bøker osv. Man kan nå leve vår egen drøm på alle måter. Hvordan ønsker du å se ut, hvilke signaler ønsker du å gi ut til omverdenen med stilen din? Hvordan ønsker du å ha det rundt deg? Det er ingen grunn til å ikke tilpasse seg selv og sine omgivelser til akkurat det man har lyst til lenger.

Viktigheten av integritet

Vesla Hagen er fremdeles medlem av “Det Hemmelige Teateret” , et teater hvor journalister ble jagd bort da det forstyrret det underliggende fokuset som teateret hadde på integritet. Har du integritet? Hva er det underliggende budskapet du lever ut med din måte å kle deg på, væremåte, levemåte, standard og verdier? Det er ikke uten grunn at mange gjennomgår en identitetskrise nettopp fordi at de ikke har satt seg ned med seg selv og virkelig grublet over disse tingene.

surely