Romantisk musikk

Når det kommer til musikk, så er vel hovedpoenget med det at man skal føle noe? Eller kanskje ikke for all musikk, da det er visse sjangre og visse artister som ikke er helt kapable til det. Men for mange andre så er det sånn, at man vil få en eller annen slags følelse når man hører musikk. Enten glede, kjærlighet, tristhet eller hvilken som helst annen følelse. Det er ikke alle sanger som kan gjøre det, men det finnes mange romantiske der ute, som kanskje er perfekt til å feire en valentinsdag til henne neste gang?

Det er jo på den tiden at man bør ha planene klare, for å lage et godt romantisk minne som kanskje kan vare hele livet ut? En romantisk sang som kanskje ikke blir nevnt så ofte lenger er “Lady” av Kenny Rogers. Det er bare å sette den på og høre på teksten. Vi kan love deg at din kjærlighetsinteresse kommer til å elske denne sangen, og om hun har hørt den allerede så kommer hun til å sette pris på at du vet hvilken sang det er. Det er viktig å legge inn litt iinnsats når det kommer til å finne romantisk musikk, fordi det er ikke slik at alt er like godt kjent, eller mainstream. Selv om artistene er kjente så kan det hende at sangene ikke har fått like mye berømmelse.

Det er dog forskjeller på romantisk musikk og sexy musikk, så valget ditt avhenger kanskje litt på humøret. Det er ganske stor forskjell på Lady og en sang som “I’ll make love to you” fra Boyz II Men som var veldig populær i sin tid. Har du hørt teksten fra den så forstår du at den har en litt annen melding enn romantiske sanger sånn sett. Det er en sang for elskov, som man sa i gamle dager. Det finnes også noen moderne klassikere som Rihannas “We Found Love”, men den er mer definert av lyden fordi selv om teksten i seg selv er ganske romantisk så høres det ut som sang som spilles på en uteklubb. Som den jo faktisk var også. Så det er jo ganske mye å velge mellom og sannsynligvis så er det nok at man i det hele tatt tenker tanken. Vi bør jo forsøke å holde fast på romantikk en stund til, spesielt i disse tider hvor det finnes apper som hjelper deg med å finne en partner for natten.

Man må jo også tenke på hva slags musikk din partner liker, da det er så subjektiv at noe du ikke synes er romantisk kan være veldig forførende for henne. Det er altså en del ulike faktorer å tenke på, men gjør du det går det nok bra.

surely