Verdens mestselgende artister

Verden har hatt mange store artister og band, det er utvilsomt. Og det er alltid en verdig diskusjon om hvem som er best, fordi salg betyr ikke nødvendigvis at kvaliteten er den beste. Selv om det jo selvsagt er en god indikator.

Ikke overraskende så er The Beatles det mestselgende bandet gjennom tidene, med tanke på at bandet var aktive i kun 10 år gjør det enda mer imponerende. De har solgt mellom 500 millioner og opp til 600, avhengig av hvilke kilder en bruker. Så en halv milliard album solgt. Det samme antallet har også Elvis Presley, den legendariske rockeren. Det avhenger litt som sagt på hvilke kilder en bruker, for om en bruker offisielle kilder som tar sine tall fra markedet, så er Rihanna den mest suksessfulle artisten gjennom tidene, enda mer enn både Elvis og Michael Jackson for eksempel. Men fortsatt bak The Beatles.

 

Rihanna er faktisk den eneste moderne artisten som kan konkurrere med disse legendariske artistene og bandene noe som er svært imponerende når en tenker på at hun har vært aktiv i litt over ti år. Og albumene hennes har heller ikke vært i salg like lenge som de andre.

 

surely