De gamle MP3-spillerne

 

Det er muligens noen av dere som ikke er gamle nok til å huske det, men det var en tid hvor ikke alle hadde en Iphone eller en Samsung telefon. Og for å høre på musikk så måtte en gjøre en langt større innsats enn hva tilfellet er i dag. Før måtte gå gjennom tre til fire steg før man kunne høre på musikk på en lignende måte som i dag.

 

Det er den gamle Mp3 spilleren det er snakk om. Det var en usb-brikke som også kunne spille musikk, om du hadde hodetelefoner. Det som var litt mer komplisert med denne er at man måtte finne musikken selv, laste det ned, for så å legge det inn i spilleren. Noe som kunne ta bra med tid, spesielt avhengig av hastigheten som du hadde på nettet hjemme. Det, i tillegg til at disse spillerne kunne koste en del, avhengig av modellen, gjør at nåtidens ungdommer aldri vil vite om “the struggle” fra 90-tallet og tidlig 2000.

 

De kunne spille de aller fleste lydformatene og hvor mange sanger du kunne legge inn var avhengig av hvor mye man var villig til å investere. Men det var definitivt verdt det på den tiden.

surely